Skip to main content
Mikrolæring
3. november 2022

Samarbejde med ledelsen

Det er som regel klogt at have et godt med- og modspil til ledelsen ... et godt samarbejde. I dette forløb får du en række fif og idéer til hvordan du får samarbejdet med ledelsen til at fungere – til gavn for kollegaerne og arbejdspladsen.
Mikrolæring
3. november 2022

Forbered den gode forhandling

I dette materiale vil du blive klogere på hvordan du forbereder den gode forhandling. Du bliver klogere på betydningen af relationer, og du får konkrete værktøjer til at styrke din forhandlingssituation, og skabe den konstruktive forhandling.
Mikrolæring
3. november 2022

Samarbejde mellem AMR og TR

I dette materiale vil du blive klogere på hvorfor AMR og TR bør samarbejde – og hvordan du kan starte samarbejdet godt og berigende op.
Mikrolæring
3. november 2022

Få indflydelse på arbejdspladsen!

Som TR vil man gerne have indflydelse på arbejdspladsen. Det kræver ofte, at man tænker strategisk og at man bruger sit netværk! I dette forløb vil du blive introduceret til 3 værktøjer, der kan hjælpe dig til at få større indflydelse.
Mikrolæring
12. august 2022

Når kollegaer mistrives!

I dette modul vil du få indblik i, hvad du skal kigge efter hos dine kollegaer, når det kommer til mistrivsel - og hvordan du kan håndtere det.
Mikrolæring
8. juni 2022

Tillidsbyen – spillet om masseafskedigelser.

Dette kursus er udformet som et spil, hvor du gennemgår processen omkring en masseafskedigelse på en arbejdsplads. I løbet af spillet bliver du introduceret til lovgivningen på området, overenskomstforhold og trivsel mm.
Mikrolæring
21. februar 2022

Hvad snakker vi om? – og hvad er reglerne?

I dette kursus får du en introduktion til bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø. Bekendtgørelsen er et kæmpe fremskridt for arbejdsmiljøet. Hver dag går tusindvis af mennesker på arbejde og mærker konsekvensen af et psykisk dårligt arbejdsmiljø.
Mikrolæring
16. december 2021

Seksuel chikane – fakta og værktøjer for undervisere.

Som undervisere har vi opgaven at skabe et ligestillet, anerkendende læringsmiljø. Vi skal tage hånd om, at ingen i vores undervisning oplever krænkende situationer. Og nogen gang skal vi undervise i forebyggelse af seksuel chikane.
Mikrolæring
15. november 2021

Relationskompetence for undervisere og formidlere

Vi taler meget om relationer, og at det er en vigtig underviserkompetence at være relationskompetent. Men hvad betyder relationskompetence egentlig? Det kan du blive klogere på her.
Mikrolæring
15. november 2021

Karl Tomms Spørgsmålstyper

Hvis du skal hjælpe en kollega, et medlem eller en god ven med at løse et problem, ved du sikkert godt, at det er god idé at lytte og stille spørgsmål. Men hvordan kan du spørge, så den du hjælper bliver klogere på problemet og måske selv finder på en løsning?
Mikrolæring
15. november 2021

Bliv en bedre bisidder

Hvis du skal være bisidder, er der to ting, det er godt at have styr på. Og det er: Hvad er din rolle som bisidder? Hvilke opgaver er der før, under og efter et møde, hvor du er bisidder? De spørgsmål får du svar på her.
Mikrolæring
15. juni 2021

Online netværksaktiviteter

Det kan være svært at etablere og vedligeholde netværk – uanset om det foregår fysisk eller online. I dette modul får du input til, hvordan du kan tilrettelægge meningsfulde online netværksaktiviteter og møder.
Mikrolæring
15. juni 2021

Det gode online møde

Mange af os har efterhånden deltaget i flere online møder – af varierende kvalitet. Det kan nemlig være svært at lave det gode online møde. Det kræver en grundig tilrettelæggelse af mødet med overvejelser om mål med mødet, indhold og struktur.
Mikrolæring
23. marts 2017

Den gode online læringsaktivitet

I dette modul kan du få idéer til, hvordan du kan lave velovervejede online aktiviteter med forskellige læringsformer i spil, her i blandt deltagerinddragende online læringsaktiviteter mm.