Skip to main content
Category

Mikrolæring

Mikrolæring

Samarbejde med ledelsen

Det er som regel klogt at have et godt med- og modspil til ledelsen ... et godt samarbejde. I dette forløb får du en række fif og idéer til hvordan du får samarbejdet med ledelsen til at fungere – til gavn for kollegaerne og arbejdspladsen.
Jan Ligaard
3. november 2022
Mikrolæring

Forbered den gode forhandling

I dette materiale vil du blive klogere på hvordan du forbereder den gode forhandling. Du bliver klogere på betydningen af relationer, og du får konkrete værktøjer til at styrke din forhandlingssituation, og skabe den konstruktive forhandling.
Jan Ligaard
3. november 2022
Mikrolæring

Få indflydelse på arbejdspladsen!

Som TR vil man gerne have indflydelse på arbejdspladsen. Det kræver ofte, at man tænker strategisk og at man bruger sit netværk! I dette forløb vil du blive introduceret til 3 værktøjer, der kan hjælpe dig til at få større indflydelse.
Jan Ligaard
3. november 2022
Mikrolæring

Hvad snakker vi om? – og hvad er reglerne?

I dette kursus får du en introduktion til bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø. Bekendtgørelsen er et kæmpe fremskridt for arbejdsmiljøet. Hver dag går tusindvis af mennesker på arbejde og mærker konsekvensen af et psykisk dårligt arbejdsmiljø.
Jan Ligaard
21. februar 2022
Mikrolæring

Karl Tomms Spørgsmålstyper

Hvis du skal hjælpe en kollega, et medlem eller en god ven med at løse et problem, ved du sikkert godt, at det er god idé at lytte og stille spørgsmål. Men hvordan kan du spørge, så den du hjælper bliver klogere på problemet og måske selv finder på en løsning?
Jan Ligaard
15. november 2021
Mikrolæring

Bliv en bedre bisidder

Hvis du skal være bisidder, er der to ting, det er godt at have styr på. Og det er: Hvad er din rolle som bisidder? Hvilke opgaver er der før, under og efter et møde, hvor du er bisidder? De spørgsmål får du svar på her.
Jan Ligaard
15. november 2021
Mikrolæring

Online netværksaktiviteter

Det kan være svært at etablere og vedligeholde netværk – uanset om det foregår fysisk eller online. I dette modul får du input til, hvordan du kan tilrettelægge meningsfulde online netværksaktiviteter og møder.
Jan Ligaard
15. juni 2021
Mikrolæring

Det gode online møde

Mange af os har efterhånden deltaget i flere online møder – af varierende kvalitet. Det kan nemlig være svært at lave det gode online møde. Det kræver en grundig tilrettelæggelse af mødet med overvejelser om mål med mødet, indhold og struktur.
Jan Ligaard
15. juni 2021