Skip to main content
Mikrolæring

Få indflydelse på arbejdspladsen!

Varighed: 15min

Få indflydelse på arbejdspladsen!

Som TR vil man gerne have indflydelse på arbejdspladsen. Det kræver ofte, at man tænker strategisk og at man bruger sit netværk! I dette forløb vil du blive introduceret til 3 værktøjer, der kan hjælpe dig til at få større indflydelse.

Du vil blive introduceret til SMARTE mål, der kan hjælpe dig med at fokusere! Derefter bliver introduceret til aktørmodellen, som hjælper dig til at få overblik. Og til sidst lærer du hvordan du kan bruge netværkskort til at styrke kontakten til de rigtige mennesker!

Forløbet indeholder:

Viden,
Læringselement,
Pointer,
Downloads

Tryk på pilen for at komme i gang!

Indflydelse eller udenfor?

Hvorfor har vi nogle gange – som tillidsvalgte – følelsen af at beslutningerne er truffet på forhånd? Hør Kim introducere emnet ‘indflydelse’!

At arbejde strategisk

Hvordan gør vi så? Netværker og får indflydelse? Er det noget, vi er født til – eller noget vi kan øve os på ved at være systematiske og målrettede? Hør Kim give sit bud nedenfor!

Strategi og mål

Frisk på en quiz?

Svar på spørgsmålene herunder for at teste din viden lidt! Der er ét rigtigt svar til hvert spørgsmål!

Spørgsmål

1. Hvilke hovedopgaver har du som TR

Vælg ét svar

Download: Smarte mål PDF

Scroll længere ned – og bliv klogere på hvilke sammenhænge, du kan få indflydelse i!

Hvilke sammenhænge?

Som tillidsvalgt kan du arbejde og gøre en forskel i forskellige ‘rum’ på arbejdspladsen – og det er ikke ligegyldig hvor du bruger din tid når du vil have indflydelse. Hør Kim præsentere aktørmodellen!

Download: Aktørmodellen PDF

Gå længere ned – og få styr på dit netværk!

Få styr på dit netværk

Mange af os tænker, at vi da godt kender de relevante personer på vores arbejdsplads – og vi er da gode til at snakke med dem! Men målrettet og systematisk arbejde med vores netværk og relationer gør en KÆMPE forskel. Se med her:

Download: Eks. på netværkskort PDF

Kan du huske hvad Kim har sagt?

Ellers - så fortvivl ikke! Bare scroll lidt ned.

Opsamling! Hvad var det vigtigste?

Her giver Kim sit bud på, hvad der er vigtigst for dig at huske – hvis du gerne vil have mere indflydelse på arbejdspladsen!

Anbefalinger

Her finder du nogle af de væsentligste pointer fra den ovenstående læring.

Er du enig med Kim? Ellers er du velkommen til selv at tilføje flere pointer, ændre rækkefølgen, redigere i de allerede indskrevne og slette. Så kan du gemme den endelige liste som en pdf, du kan bruge senere!

Tak for denne gang!

Tilføj ny
Tilføj ny